Vakmedianet lid van NUV en MVW

NUV – Nederlands Uitgeversverbond en MVW – Media voor Vak en Wetenschap mogen per 1 juli 2017 Vakmedianet als nieuw lid begroeten. Vakmedianet is een leidende vakinformatieve uitgever in Nederland. De toetreding betekent voor beide brancheverenigingen een belangrijke verbreding van de ledenbasis waardoor zij de belangen van de leden nog krachtiger dan voorheen kunnen behartigen.

Vanaf 2008 heeft Vakmedianet in ieder segment en in iedere branche marktleiderschap opgebouwd met sterke merken, die staan voor relevante en betrouwbare journalistiek en redactie op websites, in tijdschriften, opleidingen en congressen binnen het vakgebied. De uitgeverij is momenteel georganiseerd in 20 uitgeefgroepen, met eigen uitgeef-, redactie-, sales- en marketingteams. De ruim 300 medewerkers van Vakmedianet werken vanuit locaties in Alphen aan den Rijn, Deventer en Doetinchem.

In 2016 heeft Vakmedianet de DDMA Customer Data Award in de wacht gesleept. Deze prestigieuze prijs is een waardering voor de organisatie die klantdata op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weet in te zetten.