Retail Market voorjaarsbeurs wordt uitgebreid met non-books

Op 11, 12 en 13 januari 2016 organiseert Retail Development Company (RDC) in samenwerking met Groep Algemene Uitgevers (GAU) de Retail Market voorjaarsbeurs. Op deze driedaagse beurs kopen ondernemers alles op het gebied van actuele boeken. Nieuw dit jaar is dat de beurs op dinsdag 12 en woensdag 13 januari wordt uitgebreid met een aantal leveranciers op het gebied van kantoorbenodigdheden, cadeauartikelen, schoolartikelen en retaildiensten.

De Retail Market voorjaarsbeurs vindt plaats in Expo (voorheen Euretco) in Houten. Op verzoek van veel ondernemers en exposanten breiden we de tweede en derde beursdag uit met aanpalende productgroepen en dienstverleners. Naast de ondernemers die aangesloten zijn bij de RDC organisatie en de zelfstandige boekverkopers worden dit keer ook ondernemers van andere franchiseorganisaties en inkoopcombinaties uitgenodigd voor de Retail Market. Uiteraard is elke boekverkopende retailer in Nederland welkom op deze gratis toegankelijke en formuleonafhankelijke beurs.

Gezamenlijk optrekken

Het grootste voordeel van het meer gezamenlijk optrekken, is dat de beurs op één centraal gelegen locatie plaatsvindt. De ondernemer is hierdoor jaarlijks minder tijd kwijt aan het bezoeken van beurzen en kan er op een veel efficiëntere manier inkopen worden gedaan. Voor de uitgevers en non-books leveranciers levert de gezamenlijke Retail Market kostenbesparing, maar vooral ook tijdwinst op.

Ga voor meer informatie naar retailmarket. Leveranciers kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen.