Aftrap wedstrijd Mee naar de Messe 2017

Wil jij mee naar de Frankfurter Buchmesse 2017? Dat kan! Net als vorig jaar maken drie jonge, ambitieuze boekenvakkers kans op een geheel verzorgde reis naar Frankfurt.

Meen naar de messe
De Groep Algemene Uitgevers (GAU) en Stichting Elspeet bieden drie jonge boekenvakkers (35 jaar of jonger) de mogelijkheid om een geheel verzorgde trip naar Frankfurt te winnen, dus inclusief reis, verblijf en zo meer. Dat doen we omdat steeds meer jonge boekenvakkers de Messe missen, terwijl wij geloven dat het bij ’de opleiding’ van het vak hoort. Dus zie jij al aankomen dat je waarschijnlijk niet naar Frankfurt kunt en wil je wel? Vertel ons waarom en maak kans.

Het is een wedstrijd, dus je moet wel een aantal dingen doen: Een case inleveren (wees creatief): leg uit waarom je naar de Frankfurter Buchmesse wil Toelichten wie je daar wilt spreken

Naast de afspraken die je zelf regelt, zal de GAU aan de hand van je case ook een aantal interessante afspraken voor je maken.

Verder: Zorg je ervoor dat je case verankerd is in je organisatie: het moet van wezenlijk belang zijn voor je organisatie En zorg je voor een aanbeveling van een mentor in je organisatie: de case moet draagvlak hebben

Lever je case uiterlijk 24 mei in via: elspeetbestuur@gmail.com. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Elspeet conferentie op vrijdag 9 juni.

Winnaars De jury houdt in mei 2017 een beraad waarin de inzendingen worden beoordeeld op: De case zelf Creativiteit De case ten aanzien van de organisatie De aanbeveling van de mentor

Het juryberaad moet drie winnaars opleveren. De winnaars worden publiekelijk bekend gemaakt tijdens de Elspeet conferentie op 9 juni 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Prijs De winnaars winnen een geheel verzorgde trip naar de Frankfurter Buchmesse, van dinsdagavond (10/10/2017) tot zaterdagmiddag (14/10/2017). De GAU gaat in overleg met de winnaars een goed programma samenstellen op basis van de case en zorgt voor afspraken met een aantal usual suspects uit het boekenvak.