LOF Prijs voor Vakinformatie 2015: draag nu je product of een vakgenoot voor en maak kans op € 1.000.

De LOF Prijs voor Vakinformatie is dé kwaliteitsprijs voor vakinformatieve en professionele uitgeefmedia. De prijs is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en Media voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond.

De LOF Prijs voor Vakinformatie – inspireert de vakinformatieve en professionele mediabranche – draagt bij aan de ‘state of the art’ van deze mediabranche en wordt toegekend op basis van relevantie van producten, diensten, activiteiten en prestaties voor de beoogde professionals. Dat kan gaan om nieuwe initiatieven maar net zo goed om de versteviging van een portfolio of vergroting van een marktaandeel.

De LOF Prijs voor Vakinformatie bestaat uit een geldbedrag van € 10.000,- en is door de winnaar naar eigen inzicht te besteden. Ook niet-leden van Media voor Vak en Wetenschap komen in aanmerking voor de LOF Prijs voor Vakinformatie.

De LOF Prijs voor Vakinformatie wordt toegekend door een deskundige vakjury. De jury kiest de winnaar uit voordrachten van vakgenoten, gebruikers en adverteerders en/of uit eigen voordrachten.

Makers, producenten, gebruikers en adverteerders van vakinformatie en professionele mediaproducten kunnen tot 1 oktober 2014 hun voordrachten insturen.