Laatste week om uw (salaris)administrateurs aan te melden voor de PKB-training m.b.t. de nieuwe cao

Een belangrijk nieuw aspect van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf is het zogenaamde PKB waarmee arbeidsvoorwaarden op maat worden ingevoerd per 1 januari 2016.

Velen van u hebben een van onze roadshows over de nieuwe cao bijgewoond. Tijdens de roadshows werd het Arbeidsvoorwaardenplatform geïntroduceerd. Dit platform informeert werkgevers en werknemers over de toepassing van de cao en voorziet in communicatiemiddelen om medewerkers te informeren. Het belangrijkste onderdeel is de Arbeidsvoorwaardentool (verder: AV-tool). De AV-tool is exclusief en gratis voor NUV-leden en biedt werkgevers en werknemers een interactief dashboard om het PKB te beheren en aan te sluiten op de salaris- en verlofadministratie.

T/m vrijdag 13 november kunt u uw (salaris)administrateurs nog aanmelden voor een training over de Arbeidsvoorwaardentool.

Training voor beheerders van de AV-tool

(Salaris)administrateurs gaan gebruikmaken van de beheerfunctionaliteiten van de AV-tool. Dit vereist diepgaande kennis van de AV-tool en het achterliggende concept en de bijbehorende processen. Met deze kennis kunnen de beheerders uw medewerkers optimaal ondersteunen. Een goed ingerichte en begrepen tool zorgt voor een effectieve implementatie van het PKB in uw organisatie.

Daarom organiseert NUV Academy exclusief en gratis voor NUV-leden trainingen voor beheerders, HR-administrators en payrollprofessionals. De training gaat in op alle zaken die nodig zijn om het gebruik van de AV-tool in combinatie met uw salaris- en verlofadministratie te doorgronden en stelt de beheerder in staat de AV-tool voor een groot deel te configureren naar de wensen van uw bedrijf. De trainingen vinden plaats in december bij het NUV in Amsterdam en worden verzorgd door Iselect en Tasper. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 15 per training.

Bij aanmelding wordt om 3 voorkeurdata gevraagd. NUV Academy doet zijn uiterste best om voorkeur 1 te honoreren maar houdt zich het recht voor om deelnemers te plaatsen in de 2e/3e voorkeur in verband met het maximum van 15 deelnemers per training. Het is dan ook van belang dat de deelnemers de 3 opties reserveren in hun agenda. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, uiterste aanmelddatum is vrijdag 13 november. De deelnemers ontvangen zo spoedig mogelijk daarna een bevestiging van de datum/tijd van hun deelname.

Tot slot: deelnemers dienen een eigen laptop met een actuele browser mee te brengen naar de training. De activatiecode voor de AV-tool wordt uiterlijk medio  november naar uw bedrijf gestuurd.

Inschrijfformulier

PRAKTISCH

Voor wie? (Salaris)administrateurs die werkzaam zijn bij NUV-lidbedrijven
Waar? Nederlands Uitgeversverbond (NUV), Hogehilweg 6, Amsterdam
Kosten? Gratis en exclusief voor NUV-leden

Wanneer?
Dinsdag 1 december 2015, 13.00 – 16.00 uur
Woensdag 2 december 2015, 9.00 – 12.30 uur
Woensdag 2 december 2015, 13.00 – 16.00 uur
Donderdag 10 december 2015, 13.00 – 16.00 uur
Vrijdag 11 december 2015, 13.00 – 16.00 uur

INFORMATIE

Voor meer informatie neemt u contact op met Linda Wit, telefoon 020 – 430 91 50.