Executive studiereis NUV naar Seattle, San Francisco & Silicon Valley

In september gaat een delegatie van 20 uitgevers naar Seattle, San Francisco en Silicon Valley. We gaan langs bij Amazon, Microsoft en Youtube en vele andere bedrijven, spreken investeerders en een professor van Stanford University om te leren hoe techbedrijven groeien door strategische inzet van data.

Het programma is zo samengesteld dat het een veelzijdig beeld oplevert op digitale groei en op de rol van data hierbij. San Francisco en the Bay Area zijn nog steeds het kloppende hart van innovatie. Hiernaast gaan we naar Seattle om te leren van Amazon en Microsoft. We vertrekken zondag 17 september van Schiphol en komen de 24ste weer terug. De reis wordt samen met Martijn Kole en George Freriks georganiseerd die 18 jaar ervaring hebben in het organiseren van business trips naar de VS en Azië. Het volledige programma vindt u hier.

“Ik kan het uitgevers van harte aanbevelen om mee te gaan. De reis biedt gegarandeerd nieuwe inzichten, inspiratie en een interessant netwerk.” Derk Haank, voorzitter NUV.