Buchmesse 2015: Ontmoet uw relaties op de CB-stand

De Frankfurter Buchmesse, die dit jaar wordt gehouden van 14 tot 18 oktober, is ieder jaar weer een mooie plek voor aangename ontmoetingen. Dit jaar kunt u op de stand van CB terecht voor een ontmoeting met de medewerkers van CB èn met al uw andere relaties. CB richt de stand zo in dat er voldoende ruimte is voor vele gesprekken. Zeker zijn van een plek? Via de website van CB logistics kunt u alvast een tafel op de CB-stand reserveren voor u en uw gesprekspartner(s).

Houd alvast woensdag 14 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur vrij in uw agenda. Dan zorgt CB op de Buchmesse in een aantal sessies voor inhoudelijke updates op het gebied van e-bookdistributie, management- en marktinformatie en logistiek van het fysieke boek.

GAU en CB-borrel op 14 oktober

Inmiddels een fijne traditie: informeel bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de borrel van de GAU en CB. Wij zien u graag op woensdag 14 oktober vanaf 17:00 uur op de CB-stand in hal 5.0. MVW-leden zijn zoals ieder jaar ook van harte welkom bij de borrel.