31 maart NUV Academy – themabijeenkomst ‘Lean Start-up methodiek’

extLean Start-up methodiek

Het geheim van de succesvolle start-up

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: start-ups die van plan zijn de wereld te veroveren. Ze zetten soms een hele sector op zijn kop. Wat is het geheim van start-ups? En welke corporates slagen erin een adequate strategie in antwoord op deze start-ups te ontwikkelen?

De nieuwe toetreders werken veelal volgens de Lean Start-up methodiek (build – measure – learn). Wat kunnen bestaande bedrijven met deze innovatiemethode? Wat kunt u leren van start-ups? Waarin zijn start-ups meer en minder succesvol? Leer van inspirerende (internationale) praktijkcases van en met vakgenoten. U krijgt tools aangereikt om de Lean Start-up methode in uw praktijk te kunnen toepassen.

PRAKTISCH

  • afbeelding boekVoor wie? Directies, productontwikkelaars, product managers, uitgevers, community managers, brand- en marketingmanagers, business development, marketeers, (hoofd)redacteuren, in zowel corporate als mkb-uitgeverijen. Maximaal 40 deelnemers.
  • Wanneer? Donderdag 31 maart 2016, 14.00-17.00 uur
  • Waar? Sanoma, theater, Capellalaan 65, Hoofddorp
  • Kosten?* Gratis voor MVW-leden; NUV-leden betalen € 165,-; niet-leden betalen € 350,- incl. een exemplaar van Suits & Hoodies, Het geheim van de succesvolle start-up van auteur Quintin Schevernels. Prijzen excl. btw.

Meld u direct aan

PROGRAMMA

14.00     Registratie en ontvangst

14.15      Welkom door moderator Leonard Bukenya, ervaren corporate intrapreneur en digital business builder.

14.30     De 7 essentials voor succes door Quintin Schevernels.
Quintin begaf zich in de corporate en start-up wereld en kwam tot de conclusie dat hun aanpak opvallend veel overeenkomsten vertoont. Welke 7 essentials zorgen voor succes, zowel bij start-ups als bij grote bedrijven? Quintin illustreert dit met aansprekende voorbeelden uit eigen ervaring (o.a. Layar, 1%Club, De Telegraaf, Intermediair, Randstad en Tweakers) en van anderen (o.a. Google, Zappos, Facebook, Bol.com en GoPro).

15.15      Pauze

15.30     De Lean Start-up methode door Leonard Bukenya.
Leonard startte en leidde diverse start-ups binnen corporate omgevingen en neemt ons mee door de theorie en toegepaste modellen volgens de Lean Start-up methode.

16.00     Falen is ook succes door Natasja Corver, manager business development bij Malmberg.
Over de casus ‘Titatoys’. Een snelle (in)validatie bij een nieuw initiatief bespaart niet alleen kosten van ontwikkeling en marketing, maar de learnings en ervaringen zijn een grote winst voor de toekomst.

16.30     Vragen/discussie/wrap up door de moderator

17.00     Afsluitende borrel

INFORMATIE

Voor meer informatie neemt u contact op met Linda Wit, telefoon 020 – 430 91 50.

Inschrijfformulier

*Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Na inschrijving ontvangt u van ons een factuur. Het is altijd mogelijk om een vervangende collega in uw plaats te laten deelnemen indien u ons hierover informeert. U kunt zich zonder kosten afmelden tot 10 werkdagen voor de bijeenkomst. Daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk. Voor MVW-leden vervalt verder bij afmelding binnen 5 werkdagen de korting van € 165,-, dat bedrag wordt dan alsnog in rekening gebracht. Voor werkgevers zijn deze zakelijke scholingskosten fiscaal aftrekbaar. Voor particulieren zijn scholingskosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Daarbij geldt een drempelbedrag van € 250,-.